BESKRAJNO PUTOVANJE DUSE PDF

Ono o cemu se ne pise je zivot duse izmedju zemaljskih zivota. Newton, hipnoterapeut iz Kalifornije, objavljuje sjajnu knjigu “Journey of Souls” (“ Putovanje dusa”) godine. . T: Ne, ovo mjesto je beskrajno tako divno i mirno. bivšeg pacijenta, kao i slučajnog poznanika iz aviona, sa kojim više nikada nije želela da putuje. Beskrajno je žalio za . promuklo izustio, uz pogled koji je prodirao do samog dna njene duše – Bio bih počastvovan. cikilife – Ivana Popov – Sveti Matej #ortodoxchurch #purelove❤ #pureheart # lovealways #openheart #art #myhome #beautiful.

Author: Faekinos Jurisar
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 8 April 2008
Pages: 21
PDF File Size: 4.14 Mb
ePub File Size: 8.17 Mb
ISBN: 821-9-44100-148-7
Downloads: 69747
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nihn

Od masona do mentalnih projekcija. A sve sa namjerom da pojedinca, svaku ljudsku dusu, podsjeti na znanja skrivena duboko u nama. I na sve ono sto treba da uzivamo tokom ovog zivotnog iskustva: Ogromni kameni blokovi, teski desetine tona, koristeni su za izgradnju hramova. Moderni alati i tehnike bi i danas imale nepremostivih poteskoca da izgrade nesto slicno. Kako su ovi tereti pokretani prije Prvi hramovi, kao na primjer Gantija u Gozo-u, nisu imali posebnih ukrasa.

Oni kasniji, recimo Hagar Qim, bili su izgradjeni od blokova koji su vrlo precizno pristajali jedni uz druge i pri tome su bili posebno ukraseni. Pomenimo da ne postoje arheoloski nalazi metalnih predmeta beskrajnp alata na Malti tog doba. Podzemni sistem hramova nazvan Hal Saflieni, ili beskrauno kao Hypogeum, je ipak posebno uzbudljiv. Hramovi i podzemne odaje su bukvalno urezane u kamenito podzemlje. Tu su pronadjene kosti preko 7.

Jednako cudni su i tragovi putovanj na kamenim putevima na Malti davno prije otkrica tockova. Megalitski objekti na Malti su poznati jos iz 16 stoljeca kada su vitezovi reda St. John prvi put posjetili otok. Od tada pa u narednih godina se smatralo da su hramovi ostavstina mitske rase giganata. U zvanicnim lokalnim historijskim knjigama pojave ovih velebnih objekata se ovako objasnjavaju: Njihova kultura postaje izolirana od pradomovine, Sicilije Od jednostavnih zemljoradnika, prahistorijski Maltezani se razvijaju u visokokvalificirane graditelje i inzinjere koji stvaraju pravi val megalitskih hramova i pogrebnih mjesta uzduz otoka Neolitski otocani nisu usvojili kulturne ideje svojih susjeda niti su na njih utjecali Ipak, ovakva povrsna objasnjenja ne mogu putovanjje iole ozbiljniju provjeru.

Premda je Hypogeum toliko jedinstven, ipak su samo ulazne prostorije bile povremeno otvorene za javnost. Tacnije, dugi niz godina tokom Nadalje tvrdi da je zabiljezen niz tajanstvenih nestanaka u podzemnim labirintima te da je kroz historiju cinjeno sve da se o ovim objektima sto manje zna. Malta, uzduz i poprijeko, probusena mrezom tunela i hramova.

Moguce je, ispod bes,rajno, proci sa jednog na drugi kraj otoka Ipak, vlada je zatvorila sve ulaze. Navodno, razlog je nestanak grupe ucenika sa nastavnicom koji su usli u podzemni labirint i nikad se nisu vratili.

  DANTE GEBEL LAS ARENAS DEL ALMA PDF

Ebskrajno je da se nesto krilo. Hypogeum je malo poznata mreza podzemnih hramova i tunela na Malti koje su Englezi, a potom Maltezani, stotinama godina brizljivo cuvali od ociju javnosti. Povremeno je otvoren samo ulazni hram koji dokazuje da nijedna anticka kultura nije bila u stanju da pod zemljom isklese i ugradi kamene blokove teske desetinama tona.

Rjesenje zagonetke vodi superiornijoj zemaljskoj Atlantida ili vanzemaljskoj civilizaciji. Vijest je iz “Rocky Mountain News”, datirana Pretpostavljalo se da je visina pojedinih piramida dvostruko premasivala one u Egiptu oko metara. Dva australijska trgovca su Napokon, njemacki istrazivac Hartwig Hausdorf dobija dozvolu za posjetu “zabranjenoj Zoni” Piramide su, naime, posluzile kao grobnice za bica koja su, prema pronadjenim hijeroglifima na granitnim diskovima, imali “udes” prije 12, godina.

Stotine piramida u Kini iznenada su zakomplicirale poznatu sliku svijeta. Najveca medju njima, Bijela piramida, sa svojih metara je dvostruko visa od Keopsove piramide. Pronadjeni hijeroglifi upozoravaju na vanzemaljsko porijeklo bica koja su tu sahranjena. Ozbiljna studija o masonima pokazuje da je rijec o konspiracijskoj organizaciji jos od antickog starta sa Nimrodom i planom o “svjetskoj vladi”.

Korijeni “slobodnog zidarstva” su u drevnom Babilonu i Egipatskim skolama misterija. Americki Kongres nepodijeljeno podrzava sintagmu o “Novom svjetskom poretku” i sa Republikanskog pretezno uticaj francuskih masona i sa Demokratskog britanski masoni kraja.

Nizerangirani clanovi nikada ne dokuce sustinu djelovanja organizacije. Stoga se s ove strane paravana masoni predstavljaju humanitarnim.

ISPOVEST Lula Živojinović: Moj život s Batom

William Cooper, “Behold a Pale Horse”: Visokorangirani mason je njen direktor Da li su masonski simboli svuda oko nas? Piramida sa Luciferovim okom u sredini koje sve vidi? Shell Oil, skoljka ili sunce, koje se uspinje, sa zracima? Texaco Star ili masonski simbol?

Beskrajno putovanje duše: karmička astrologija – Predrag Petković – Google Books

Novi aerodrom u Denveru. Do javnosti nije doprlo mnogo; jedna afera sa gradonacelnikom Grada kojeg je CIA potplatila!? Detaljnijim pregledom slika koje se mogu naci na: U pozadini je spaljen grad i suma, a djevojcica ispred nosi prorocanstvo Maya u ruci koje govori o unistenju civilizacije. Time se, navodno, simbolicno prikazuje da njemacki tajni masonski red stoji iza radova u ovom Zapadnom Centru Novog Svjetskog Poretka. Prica o aerodromu se nastavlja u mnogo luckastijim i fantasticnim objasnjenjima gradnje aerodroma, podzemnog grada na 4.

Jos jednom natrag u istoriju. Osnivac IlluminataAdam Weishaupt iz Bavarske, je autor Protokola o preuzimanju ili zadrzavanju vlasti na Planeti. Navodno su Protokoli kasnije “podmetnuti” kao jevrejski dokument cija se verzija moze naci na: Da li je ovim prikazana strategija masonskih elita za novi milenij?

Dominantna slika o Majama kao “naprednoj” civilizaciji, koja, ipak, ne izlazi iz neolitskih okvira treba biti sustinski izmjenjena.

Nauka im priznaje domete u matematici, astronomiji ili pismu koje jos, vecim dijelom, nije uspjela desifrirati. Objasnjenje treba traziti jos malo ranije. Prvi, klasicni period Maja do g.

  CNB WCL-21S PDF

Umjesto srca bozanstvima su se darivale emocije; srce, kao njihov simbol, se pocelo bukvalno prinositi na odar u postklasicnom periodu Maja. Sa duhovnog i naucnog stanovista ovaj period se smatra inferiornim.

Nase skolstvo je zasnivano na mitu o progresivnom tehnoloskom razvoju i superiornosti “nase” civilizacije. Stoga se pojave “neobjasnjivog”, kao na primjer UFO, paranormalna iskustva, fenomeni na Marsu, Malteski podzemni hramovi, izjave astronauta itd, skrivaju od javnosti.

Oni drugi fenomeni koji strse, egipatske piramide, crop circles, kamene gradjevine na Uskrsnjim Otocima i sl. Izvucimo na povrsinu osnovne procese na Planeti kojima upravlja homo sapiens sapiens: Vracajuci se samo u blizu istoriju, pitanje je: Da li je postojala superiornija naucna istina?

Briljantna civilizacija Maja je jedan takav primjer. Spanjolski konkvistadori su u svom bezumnom osvajackom pohodu na Centralnu i Juznu Ameriku primjenjivali isti obrazac: Azteci su imali vrlo bogatu ostavstinu iz perioda Maja koja je uglavnom unistena. Tek poneka knjiga je zavrsila na spanjolskom dvoru, a odatle, kroz vrijeme, i u nekoliko evropskih bibilioteka. Napokon su se tajne pocele otkljucavati.

Poslednjih dvadeset godina, istrazivanje Majanskih dokumenata i gradjevina dovelo je do fascinirajucih otkrica: Momenat ulaska u slijedeci snop je Astronomija je nedavno i potvrdila ovu tvrdnju.

Tog datuma, naime, Suncev sistem ulazi u rijedak polozaj prema Mlijecnom Putu, koji se javlja tek svakih 5, godina. Njihov kod su Maje odredile matematicki i simbolicki. Ovaj nivo traje Drugim rijecima, zivimo u klimaksu, tacnije receno, u poslednjih 13 godina ciklusa koji traje Skrta moderna astronomska znanja su potvrdile da Maje znaju raspored zvijezda Mayan Prophecies, A.

Cotterell u zvjezdanoj konstelaciji Plejada; nasa astronomija jos uvijek nije u mogucnosti da potvrdi postojanje i raspored planeta u tom sistemu. Neizbjezna je asocijacija na drevni Egipat i njihovo idolopoklonstvu zvjezdanom sistemu Orion, kojega su Egipcani?

Drugim rijecima, zive i anorganske fenomene u cjelosti. Jedanaest i po godina za udisaj i isto toliko za izdisaj. Od TV i drugih komunikacionih signala, do zenskih menstrualnih ciklusa i nataliteta. Sa ovim natuknicama postaje malo jasnije zasto su oni slavili “bozansko” Sunce. I ne samo oni. Drevne civilizacije Egipta, Meksika, Perua i Mezopotamije su ocito poznavale suncev sistem bolje nego sto mi mislimo i na tome zasnivali tzv.

Jos jednom o zimskom solsticiju koji pocinje Prema Majama, kada se ovaj ciklus napokon zavrsi, ne predstoji kataklizmicki kraj Planete i civilizacije.

Na Zemlji ce, prolazeci kroz galakticki snop, doci do akceleracije naprednih DNA zivotnih putovanie recimo da i mi tu spadamo. Drugim rijecima do sustinskog unapredjenja koji ce se ogledati u “prelasku iz trece, materijalisticke dimenzije u cetvrtu, spiritualnu dimenziju”. Mozda najspektakularniji dogadjaj koji se veze za Maje je njihov “nestanak” g.

Author: admin